Expeditii ghidate 2015

Expeditii ghidate 2015

In 2015 mergem in Africa! Va propun 2 destinatii interesante: una perfecta pentru o introducere in viata de expeditie si trekking la mare altitudine (Kilimanjaro) iar cea de a doua o escalada tehnica pe un varf de peste 5000 m (Mount Kenya).

Detalii, itinerar si costuri la adresa de email: guiding @ cosmin-andron.com

 

KILIMANJARO 5895 m

cel mai inalt varf al Africii, unul dintre cele “7 summits” – este varful ideal pentru cei ce doresc o introducere placuta trekking-ului la altitudine mare. Desi nu este un munte tehnic Kilimanjaro ramane o provocare prin altitudine. Deseori subestimat, muntele rezerva surprize celor nerabdatori sau nepregatiti. O calatorie prin mai multe ecosisteme, intalnirea cu alte culturi, un munte frumos si primitor, toate in inima Africii

Kilimanjaro 2015

 

MOUNT KENYA 5199 m

cel de-al doilea ca marime din Africa, este, spre deosebire de Kilimanjaro, un munte tehnic. Un conglomerat de varfuri stancoase Mount Kenya poate fi abordat atat de pasionatii de drumetie la altitudine care pot atinge Point Lenana (4985 m) cat si de cei cu abilitati in catarare care isi pot propune vfarfurile Nelion (5188 m) si/sau Batian (5199 m). In apropierea sarbatorilor de iarna revin in Mount Kenya, de data aceasta si cu dumneavoastra.

 

Mount Kenya 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.